FGU Skolen: Optimeret miljøeffektivitet med solenergi

På FGU Skolen er der monteret solceller tagfladen. På tidspunktet aftalen blev indgået, ville FGU Skolen have en egen udnyttelse på 41 % af den strøm, der bliver produceret, og anlægget sparer virksomheden for ca. 4,1 tons Co2 om året. 1 kWh koster fremover 26 øre pr. kWh for FGU Skolen.

FGU-Skolen

FGU Skolen, en institution dedikeret til uddannelse af unge, har for nylig foretaget en vigtig beslutning for at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at vælge at investere i et komplet solcelleanlæg fra ECNergy, har skolen taget et skridt fremad mod en mere miljøvenlig fremtid.

Det 34 kWp solcelleanlæg, designet og installeret af ECNergys eksperthold, er nu aktivt på skolens tagflader. Dette anlæg forventes ikke kun at generere ren energi til skolens daglige drift, men også at bidrage til en reduktion af deres CO2-udledninger.

Ifølge beregninger fra ECNergy vil det nye solcelleanlæg give en CO2-besparelse på ca. 123 tons i løbet af de næste 30 år. Dette tal understreger FGU Skolens engagement i at bevare miljøet for fremtidige generationer.

FGU Skolen er meget tilfredse med resultatet af samarbejdet med ECNergy. Den problemfri installation og den pålidelige ydelse af solcelleanlægget har styrket partnerskabet, og cementeret deres beslutning om at fortsætte med at prioritere bæredygtighed i deres drift.

Med solenergi som en integreret del af deres energiforsyning fortsætter FGU Skolen med at inspirere eleverne til at tage ansvar for miljøet og at være aktive deltagere i kampen mod klimaforandringer.

Specifikationer

 • Installeret effekt: 34 kWp (36 kWp/AC)
 • Årlig produktion: 30.500 kWh/årligt
 • Udnyttelsesgrad af egen produktion: 41%
 • Årlig Co2-besparelse: 4,1 ton/årligt ved 135 gr./kWh
 • Tilbagebetalingstid: Ca. 7-8 år, baseret på en elpris på netto kr. 1,00 pr. kWh.
 • Pris pr. produceret kWh: 26 øre pr. kWh, baseret på forventet produktion i 30 år.
 • Leverance: Turnkey, inkl. ansøgning og tilmelding til netoperatør.

  Vurdering af statiskrapport, kontrol af lokalplan, og ansøgning om byggetilladelse.

  Montage af solceller, inverter og idriftsætning af anlæg.

Se vores udvalgte cases

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig?