Privacy Policy

Tak for din interesse for vores nyhedsbrev! Her kan du se hvordan vi behandler dine kontaktoplysninger. 

Ved din tilmelding accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os:

ECNergy A/S
Kirkebyvej 8, Nors
7700 Thisted


Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@ECNergy.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev indeholder seneste nyheder omkring tendenser og udvikling inden for solceller. Vi sender kun nyhedsbreve til dig, når vi har noget nyt og relevant indhold.

Du kan altid framelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”unsubscribe” link, der medfølger hvert nyhedsbrev eller sende din forespørgsel til mailadressen ovenfor. 

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev afgiver du mailadresse og navn. Vi anvender disse oplysninger til at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne og om der klikkes på links – opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan tilpasse og udvikle indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Med vores nyhedsbrev ønsker vi at skabe interesse om Happy samt servicere vores kunder med relevante og værdifulde indsigter.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.

Videregivelse af dine oplysninger.

Vi benytter os af ActiveCampaign som platform til at udsende nyhedsbreve fra. ActiveCampaign må derfor anses som databehandler, imens ECNergy er dataansvarlig. Læs mere om vores overførselsgrundlag under næste punkt.

Overførsel af oplysninger til 3. lande.

Da vi bruger ActiveCampaign, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS.

Vi kan oplyse, at ActiveCampaign er medlem af Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor overførselsgrundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til ActiveCampaign.

Læs mere her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

Dine rettigheder.

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v. 
  • Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig, slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.
  • Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om, at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet. 
  • Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18. 
  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. 

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.