Fremtidssikrer din virksomhed med solceller

Opnå stabil produktion, styrk din ESG-profil,
og reducér el-omkostningerne med et tagbaseret solcelleanlæg

Optimeret solcelleløsninger

Ønsker din virksomhed at reducere energiomkostningerne og samtidig styrke jeres bæredygtighedsprofil med vedvarende energi fra solen?

Med solceller kan din virksomhed producere sin egen grønne strøm og reducere afhængigheden af eksterne energikilder. Mange erhvervsbygninger har store tagarealer, som effektivt kan udnyttes til at generere vedvarende elektricitet, hvilket kan medføre betydelige besparelser på elregningen og forbedre jeres miljømæssige ansvar.

Hvis I søger en økonomisk rentabel og bæredygtig løsning til at dække virksomhedens energibehov, er solenergi et oplagt valg. Med vores ekspertise inden for skræddersyede solcelleløsninger og dyb indsigt i erhvervslivet kan vi sikre jer en løsning, der både optimerer jeres drift og reducerer jeres klimaaftryk.

Hvorfor vælge solenergi?

Ved at producere jeres egen strøm med solceller sikrer I en bæredygtig energiløsning, der reducerer afhængigheden af fossile brændstoffer og fremmer virksomhedens grønne profil.

Egenproduktion af solenergi giver jeres virksomhed en stabil og pålidelig energiforsyning, selv i områder med udfordringer i elnettet, hvilket sikrer en kontinuerlig drift uden afbrydelser.

En smart investering. Selvom installation af et solcelleanlæg kan synes som en større udgift, er tilbagebetalingstiden kort, og investeringen giver et solidt økonomisk afkast på både kort og lang sigt.

Reduceret CO2-udledning. Ved at vælge solenergi kan virksomheden markant reducere sit CO2-aftryk i forhold til konventionelle energikilder, hvilket bidrager til en mere bæredygtig fremtid og styrker jeres ESG-strategi.

Det siger vores kunder om os

The first few months of production have already shown us that it will be a good investment both economically and ethically.

Carsten Beith
CEO, Fonfisk Hanstholm

It has been a really good experience getting solar panels on the roof, and we have gone through the process in a very positive way.

Bjarne Bogner
CEO, EC POWER

It's not just about installing solar panels; there's a lot of legislation involved.

Aage Svenningsen
CEO, Thisted Bryghus

Vil du vide mere?

Styrk ESG-profil med solceller

Implementering af solceller på tag er en strategisk beslutning, der ikke kun gavner bundlinjen, men også styrker virksomhedens ESG-profil. Ved at investere i vedvarende energiløsninger som solenergi viser I et klart engagement i bæredygtighed og reducerer jeres CO2-aftryk betydeligt. Dette sender et stærkt signal til både kunder, investorer og medarbejdere om, at virksomheden tager ansvar for sin indvirkning på miljøet.

Med solceller bidrager I aktivt til FN’s verdensmål om bæredygtig energi, og samtidig opfylder I kravene til ESG-rapportering ved at forbedre virksomhedens miljømæssige faktorer. Det er en investering, der ikke blot reducerer afhængigheden af fossile brændstoffer, men også styrker jeres grønne profil, hvilket kan forbedre jeres konkurrencedygtighed og brandværdi i et marked, hvor bæredygtighed spiller en stadig større rolle.

Kort sagt, solceller på taget er en intelligent løsning, der både sikrer økonomiske besparelser og bidrager til en ansvarlig, fremtidsorienteret forretningsstrategi

Medarbejdere gennemgår processen for energiforbrug ud fra valid data og udregner konkret beparelse.

Solcelleanlæg fra ECNergy til erhvervet

Med en lang række solcelleanlæg installeret i danske virksomheder har vi den nødvendige erfaring og ekspertise til at levere optimale energiløsninger. Vi guider jer gennem hele processen – fra den indledende dialog og udarbejdelse af tilbud til håndtering af alle juridiske formaliteter, installation af anlægget samt løbende drift og optimering.

Vi ved, at din tid er værdifuld, og derfor sørger vi for at tage hånd om alle detaljer. På den måde kan I fokusere på forretningen, mens vi sikrer en problemfri overgang til vedvarende energi. 

Contact

Installation & Operations Manager

Bent Søgaard​